Bruiloft Styling

Als trouwstylist kan ik jullie droomhuwelijk werkelijkheid laten worden door elk element van uw speciale dag te coördineren en te ontwerpen om jullie unieke stijl en persoonlijkheid te weerspiegelen. Jullie dag moet immers een onvergetelijke trouwdag zijn die iedereens verwachtingen overtreft.

Het proces

Als trouwstylist is het mijn taak om verschillende elementen van een bruiloft te coördineren en te ontwerpen om een visueel verbluffende en samenhangende gebeurtenis te creëren. Ik werk nauw samen met jullie om jullie voorkeuren, budget en visie te begrijpen en een op maat gemaakt ontwerpplan te maken dat een unieke stijl en persoonlijkheid weerspiegelt.

Op de dag van de bruiloft houd ik toezicht op de opzet en uitvoering van het ontwerpplan, zodat alles er perfect uitziet en soepel verloopt. Mijn uiteindelijke doel is om een mooie en gedenkwaardige trouwdag voor het paar te creëren die hun verwachtingen overtreft.

De focus

  • Aangepast ontwerpplan op basis van de voorkeuren en het budget van het paar.
    Coördinatie en selectie van verschillende elementen, waaronder bloemstukken, decor, verlichting, tafelaankleding en linnengoed.
  • Begeleiding over kleurenpaletten, texturen en algehele esthetiek om een samenhangende look te garanderen.
  • Creatie van een mooie en gedenkwaardige trouwdag die de unieke stijl en persoonlijkheid van het paar weerspiegelt.
930C4B60-BE36-4598-9792-9FEC30670F13

Let’s connect!

Aangenaam ik ben Corrie. Ik hoor graag over je event, styling wensen en planning. Wij brengen samen jouw event tot leven met smaak.